De kwaliteit polo voor een eerlijke prijs

 

Hier komt die dan, het verkoop praatje. De polo staat je zo geweldig en kijk is van welk merk die is. Standaard dingen die je hoort bij het aanschaffen van kleding. Bij Polow draait het niet om standaard maar om jou!

We kennen het allemaal wel. De zon schijnt dus je wilt een kwalitatieve polo hebben. Maar waar ga je die aanschaffen. Met de massamerken ben je niet onderscheidend en bij de dure merken zo uit geshopt. Zoek niet verder Polow is de oplossing.

Waarom Polow

Het gaat bij ons namelijk niet om materialisme, maar om jouw verhaal. Bij Polow gaat het om de momenten die jij mee maakt. De gezellige en leuke momenten met naasten. Geluk haal je namelijk niet uit een polo. We zijn gewoon twee simpele studentjes die jou voor een goede prijs er leuk uit willen laten zien. Een prijs die past bij de kwaliteit maar niet ten kosten gaat van de herinnering. Bier wordt namelijk ook steeds duurder. Hier moet je natuurlijk geld voor overhouden. Bij Polow kan je er dus goed uitzien en geld overhouden voor bier.

Wat biedt Polow

Ja we blijven verkopers en snappen dat je nieuwsgierig bent geworden. Wat maakt jullie Polow dan zo bijzonder? Heel simpel de prijs en de kwaliteit. Makkelijk hé, maar het is echt zo. We zullen het proberen uit te leggen, maar de beste manier is om het zelf te ervaren.

Polow is gespecialiseerd in herenpolo’s. Verkopen jullie dan nog iets anders? Nee we zijn niet voor niks specialist. De Polows worden geproduceerd in Griekenland onder het genot van de Mediterraanse zon. Ze zij gemaakt vanuit een premium pique stof. De piqué breimethode zorgt voor een wat steviger en dikker materiaal dan normaal geweven katoen, maar blijft toch licht om te dragen. Hij zal zacht aanvoelen waardoor je het gevoel krijg van een luxere polo. De piqué stof is duurzaam en redelijk kreukvrij. De polo bestaat uit 100% piqué katoen.

De kraag is lager aangesneden. Je kunt hem vergelijken met de kraag van een overhemd. Hierdoor krijgt de Polow een chique uitstraling. Nou weten wij hoe vervelend het is als de kraag gekreukeld is. Onze Polows hebben daarom een dikkere en stevige kraag. De Polow is Slim fit aangesneden. Hou dus rekening bij het aanschaven dat hij iets strakker valt. Verder is hij met 3 knopen afgewerkt. Hierdoor krijg je een mooie V-hals sluiting.

Tevreden klanten

Zien is geloven. Daarom plaats Polow reacties van tevreden klanten op de website. Zo kan jij alvast zien hoe de klant over Polow. Wil jij ook een reactie plaatsen? Plaats hem onder jouw aangeschafte Polow. Dan plaatsen wij jouw Polow foto op de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.