Kwaliteit voor een studentenprijs

Twee studenten die elkaar aankijken en zeggen dit moet toch anders kunnen. Hiermee is ons verhaal begonnen. Wij zijn namelijk van mening dat er goed uitzien niet gelijk veel moet kosten. De wereld is al materialistisch genoeg. Geluk zit hem toch in de herinneringen met dierbaren. Bij Polow zijn we daarom kwaliteit met een studentenprijs gaan combineren. Zodat jij er goed uitziet en geld bespaard.

Luc Vogelaar

“Sinds een aantal jaar ben ik bezig met studeren en al die tijd had ik al het idee om uiteindelijk iets voor mezelf te beginnen. Maar wat? Samen met mijn partner Julian zijn we na jaren studeren gekomen op een eigen kleding merk. Waarom? Omdat we allebei van nette kleding houden en daar zijn we veel mee bezig. In alle jaren die ik heb gestudeerd durfde ik nooit de stap te maken uit onzekerheid. Er zijn mooie bedrijven waar ik voor kan werken en waar ik het prima naar me zin heb gehad, maar voor jezelf beginnen is toch een stap extra. Het is een uitdaging die ik graag aan wil gaan waarin veel geleerd en gedaan gaat worden.”

“Met Polow ben ik van plan om een kwalitatief mooie polo voor studenten te creëren en deze voor een betaalbare prijs aan te bieden. Als student is het soms lastig om te studeren, huur te betalen, leuke activiteiten doen met vrienden en daarnaast ook nog eens boodschappen en kleding kopen. Bij Polow wil ik er dus voor zorgen dat de polo’s betaalbaar zijn en dat de student hier zich dus minder zorgen over hoeft te maken.”

Donkergroene polo
donkerblauwe polo

Julian Oosterhuis

Het idee kwam naar boven onder het genot van een biertje samen met vrienden. Een betaalbare kwalitatieve polo dat moet toch mogelijk zijn? Een paar biertjes verder en Luc en ik begonnen al snel te praten over een hele onderneming. En zo begon het verhaal van Polow. Twee simpele studenten die dachten hoe kunnen we nu kwaliteit combineren met een betaalbare prijs. Kwaliteit waar normaal veel voor betaald wordt. Simpelweg omdat er een luxueus  merk opstaat. 

Bij Polow draait het om jou. Jij moet er gewoon goed uit kunnen zien en er niet teveel voor hoeven betalen. Niemand houdt ervan om te betalen en iedereen wil er goed uitzien. Polow is daarom erg blij dat wij jou daar in kunnen voorzien. Want herinneringen maken is het mooist wat er is. Wanneer je dan die mooie herinneringen maakt is het natuurlijk extra meegenomen als je er goed uitziet.