Stijladviezen Polow

Een polow is natuurlijk op allerlei manieren te dragen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een polow zakelijk te dragen of casual. In deze blog zul je lezen hoe wij de polow zouden dragen. 

Casual

Onder casual verstaan we kleding die jij alledaags draagt. Zo kan je hiermee naar de stad of naar de kroeg. De meest voorkomende manier om een Polow te dragen is natuurlijk lekker casual op een spijkerbroek of op een chino. Zo kun jij de groene Polow goed combineren met een lichte jeans en een sneaker. De blauwe Polow staat er goed op een khaki broek met een blauwe instapper. Je zou natuurlijk de Polow met een vest kunnen combineren. Dit geeft een leuke sportieve casual look. Op deze manier blijven de kraag en de knopen mooi zichtbaar. Ook onder een trui met rits past de Polow mooi. Dit geeft een chique uitstraling zoals bij een overhemd.

Smart casual

Deze stijl kennen we van comfortabel maar wel netjes. Naast de lekkere casual look kan je Polow ook smart casual dragen. Door Hoogwaardige Premium pique kwaliteit heeft de Polow een chique uitstraling. Hiernaast staat er geen logo op. Hierdoor kan de polow goed zakelijk gedragen worden. Je zou hem bijvoorbeeld in je chino kunnen stoppen voor een meer smart casual effect. Combineer dit vervolgens met een nette riem en schoenen. of combineer de donkerblauwe Polow met een lichtblauw colbert. Op deze manier zie je er strak uit voor die belangrijke presentatie of zakelijke afspraak. De colbert met Polow kan je combineren met een jeans of chino.  

Zomer

Voor de wat warmere maanden kun je natuurlijk een polow leuk combineren op een korte jeans, chino of katoen jersey broek. Op deze manier blijft de sportieve maar toch casual look erin zitten. Leuk af te stijlen met een sneaker, slipper of instapper. Natuurlijk mag de zonnebril niet vergeten worden.

Uiteraard heeft iedereen zijn of haar eigen stijl en vinden wij het ook super leuk als dit gedeeld wordt. Laat dus jouw unieke stijl zien door deze naar ons Instagram account te sturen. Mail een foto van jouw stijl met de Polow en wordt ambassadeur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.