Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Retournatie Polow

Je kunt je Polow binnen 14 dagen terug sturen. De polo dient niet gedragen, gewassen of beschadigd te zijn. Hiernaast dient de polo in de officiële verpakking terug gestuurd te worden. Graag ontvangen wij nog een mail over de retournatie. De mail kun je sturen naar info@polow.nl. Je kunt de polo naar het volgende adres terugsturen:

Adres van retournatie:

Erkens-akker 46
2994 AB
Barendrecht

Zodra de polo bij ons binnen is zullen wij het geld binnen 14 dagen terugstorten op jouw rekening. Tenzij de polo beschadigd is. Dan zal het team van Polow contact met je opnemen. Hieronder staat alles nog een keer uitgebreid uitgelegd.

Hieronder vindt je de voorwaarde waaraan moet worden voldaan bij het retourneren van uw bestelling :

  • Als je een bestelling wilt retourneren wordt verwacht dat je binnen 14 dagen na bestelling contact met ons opneemt en het pakket opstuurt naar het adres van Polow.
  • De kosten die worden gemaakt bij het retourneren van artikelen worden niet door Polow vergoed. Het is de verantwoordelijkheid van de klant dat de bestelling in de juiste conditie bij het magazijn van Polow wordt bezorgd.
  • De geretourneerde artikelen dienen verzonden te worden in de originele verpakking met alle bijgeleverde toebehorende. Geretourneerde artikelen die tekenen van gebruik, beschadiging of slijtage bevatten of niet overeenkomen komen met het door ons geleverde product worden niet door ons in behandeling genomen. Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten dienen binnen 14 dagen na levering aan de ondernemer, voor de retourzending, schriftelijk te worden gemeld. Hiervoor is de ondernemer via e-mail of het contact formulier via de website bereikbaar. Terugzendingen van onaangekondigde gebreken producten kunnen niet door de ondernemer in behandeling worden genomen. 
  • Voordat Polow zijn producten naar de consument verzend, worden deze goed gecontroleerd op de conditie, maat en echtheid. Komt het product wat je hebt ontvangen niet overeen met wat je besteld hebt, dien je direct contact met ons op te nemen via het e-mailadres info@polow.nl .
  • Als je retourartikel door een genoemde reden niet door ons wordt geaccepteerd dan wordt je hier binnen 3 werkdagen over geïnformeerd via mail door onze klantenservice. Het geretourneerde artikel wordt dan op je eigen kosten terug gestuurd.
  • Artikelen die op aanvraag besteld worden kunnen niet bij ons worden geretourneerd. De reden hiervan is dat wij deze niet standaard in onze voorraad hebben en daarom ook niet aanbieden op de website. Voordat wij je de aangevraagde schoenen sturen worden ze natuurlijk wel door ons gecontroleerd op echtheid, conditie en maat.

Levering

Als je de polo voor 16:00 uur op een doordeweekse dag besteld, wordt de polo dezelfde dag nog verzonden. In dit geval wordt de polo tussen 1 en 3 werkdagen geleverd. In het weekend kunnen de levertijden afwijken. Bestel je in het weekend wordt de polo tussen de 2-4 werkdagen geleverd.