Vier het leven met Polow

De laatste jaren gaat de trend rond waarin er via sociale media kanalen veel dure merkkleding te zien is. Dit zie je vaak terug bij bepaalde influencers die je volgt of misschien vrienden binnen je vriendengroep. Een paar honderd euro voor een kledingstuk is dan helemaal niet gek, het is eerder normaal. Maar wat als je een maand lang gewerkt hebt voor dat ene kledingstuk dat je graag wilde hebben. Is dit het dan waard. Kun je er niet gewoon goed uitzien voor een normale prijs. De rest van de maand wil je toch ook leuke dingen kunnen doen?

Materialisme

Materialisme wordt de laatste jaren steeds meer overschat en als prioriteit gezien, maar wat als er een oplossing is om er toch goed uit te zien voor een eerlijke prijs. Want hoogwaardige kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Geld overhouden voor naar de kroeg of uit eten met vrienden is ook wat waard. Hier heeft Polow over nagedacht. Uiteindelijk is daar het kledingmerk Polow uit ontstaan. Polow staat niet alleen voor betaalbare en kwalitatieve polo’s. Naast ons product hechten wij ook waarde aan jou. Ja wij van Polow vinden kwaliteit van leven net zo belangrijk. Wij staan voor het vieren van het studentenleven. Of de vrijdagmiddag borrel die uit de hand loopt. Het is heerlijk om af en toe van een biertje in de kroeg met je vrienden te genieten nadat de tentamenweek voorbij is. Sfeer en beleving is waar Polow voor staat. Herinneringen opbouwen in plaats van materialisme. En dit allemaal met een verzorgde Polow look.

Geniet met Polow

Team Polow heeft er voor gekozen om er voor minder geld nog steeds verzorgd uit te zien. Op deze manier kun je gemakkelijk 2 keer per week met vrienden leuke dingen gaan doen. Als studenten of net startende werker gaat het om dat er leuke herinneringen gemaakt worden. Je bent tenslotte maar 1 keer jong. Lekker naar de kroeg of discotheek gaan of een weekend weg of op vakantie met vrienden. In de studententijd kun je deze dingen gemakkelijk inplannen of gewoon lekker spontaan gaan doen.

Polow vindt het dus erg belangrijk dat je geld overhoudt voor dit soort leuke activiteiten en momenten. Wacht dus niet langer! Koop jouw kwalitatieve Polow voor een goede prijs en bespaar geld.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.